olinewj -

Pusser opp!

Halla! Da er jeg midlertidig plassert i kjelleren (seng og alt) mens jeg pusser opp rommet oppe! Skal virkelig bli godt å kvitte seg med rosa og sommerfugler som den 6-årige meg tydeligvis likte, og få et litt mer modent rom.

Random bildee.

 

Skal jeg gjøre en "room tour" når rommet mitt er ferdig?

 

Blogges<3

Outifit 29-9-12

Helt nyy olavest kjøpt idag! fra urban  //  Skjorte med blonderygg fra forever 21  //  jeans fra Levi's  //  rosa earcuff fra glitter

 

Hva synes du om outfiten? 

blogges<3

Endelig ferie!

Ahh, er det ikke en deilig følelse å vite at imorgen kan du sove lenge, også kan du bare late deg hele dagen og gjøre hva du vil? Synes hvertfall jeg! Savner Hanna som er på ferie i New York da, kos deg, vennen<3 Selv skal jeg til London neste helg, men har ellers ikke store planer, bortsett fra å dra til Oslo med tanten min imorgen, hun er superkul, så jeg gleder meg! Kjenner at tiendeklasse begynner å ta på skikkelig nå, så trenger all den ferien jeg kan få!

Gladjente! Thømbs øpp! Har forresten fått meg tumblr (olinewj.tumblr.com)  så om du vil sjekke den ut og kanskje følge meg om du har tumblr selv ville det bli satt stor pris på!

Oversikt over andre sosiale medier

Twitter: OlineWJohansen

Instagram: Olinejohansen97

Har ikke facebookside, men om denne bloggen får flere lesere kommer jeg til og starte konkurranser og da får jeg selvfølgelig egen  facebookside!

 

Hva er dine planer for høstferien?

 

blogges<3

Bildedryss

Taststuret mitt er veldig tregt idag, så det ble en liten skrivefeil på "Smile like you've never been hurt", men det går bra! 


Noen randome bilder jeg har tatt som jeg synes er fine, hva synes du? :)

Stuptrøtt

Hei! 

Idag var det skogdag på skolen og det eneste jeg har gjort i hele dag er å løpe rundt i skogen med folk og løse oppgaver, det har regnet i hele natt, så det var skikkelig gjørmete og vått. Nå er jeg hjemme og syyykt sliten, skal bare gå å legge meg tenkte jeg :)


Random bilde jeg tok på vei til dagali, fornøyd med dette. 

 

Hva har du gjort idag? :)

 

Skal sove godt<3

Dagen idag!

Hei! Da er jeg kommet hjem fra skolen, egentlig ikke så ille skoledag ettersom vi hadde sånn tre lærere hele dagen og to av dem er ikke strenge i det hele tatt! :) Snakket om å søke på kurs på videregående. (2 dager på videregående skole, to forskjellige linjer, kanskje forskjellige skoler kommer an på hv adu søker på, året før du begynner på ordentlig for å hjelpe deg og velge!) Gleder meg virkelig! Vet allerede hva jeg skal søke på de to dagene, og hvor. 


Dette var dagens outfit! Neida, men legger ut dette inspirasjonsbildet fordi det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å skifte til ridetøy, ettersom jeg skal på ridning etterpå. Wish me luck!

 

Hva skal du videre i dag? 

 

blogges<3

Outfit idag! (25.9.12)

Tskjorte fra Universal Islands of Adventure, Orlando // Vest som en gang var en skjorte fra Carlings // Shorts fra Diesel 5th avenue, New York // Tights fra Bik Bok // Smykke fra Juicy Coutore 5th avenue, New York // Øredobber fra Glitter // Armbånd ?

 

Hva synes du om antrekket? :)

Svar på spørsmål!

Haha, er en smule forkjøla, men neste gang jeg laster opp på youtube skal jeg stille inn lyden etter bilde neste gang jeg lager video! 

Har forresten fått fjernutløser, så da blir det flere outfitbilder!

 

Hva synes du om videoen?

Blogges<3

Mamma sin bursdag!

Hei! Da driver filmen og forbereder seg og i mellomtiden drar jeg ut og feirer mamma sin bursdag! :) Blogges<3

Some photos

Helgen har gått ganske sakte, spessielt idag, så jeg ryddet litt og tok noen bilder av meg selv i speilet. For det er jo kult. Beklager at de ble helt sykt fjortis, men litt er lov. Eller hva?

Her er et bilde av håret mitt... Av en eller annen grunn.

Fjortisfaen

ahahah omg

Svar på spørsmål kommer imorgen ettermiddag/kveld! Gled dere!

Hva har du gjort i helge? Hva synes du om bildene?


 


Jeg er en jente fra lille Ås i lille Akershus i lille Norge, liker å reise, være med venner og å shoppe. Elsker alle dyr, bortsett fra edderkopper. Jeg har mange rare forbier.

+skal vi være venner?

Gratis bloggdesign

m i s s i n d e c i s i v e
hits