olinewj -

Hvilke blogger leser jeg?

Hei søte! Tenkte å lage et inlegg om hvilke blogger jeg leser og hvorfor. Så her er det da:

 

L0ve.blogg.no // Erica Mohn Kvam

Jeg elsker bloggen hennes, hun er ikke en sånn typisk "rosablogger" som dynker seg selv i sminke og faker alt ogsånt. Hun skriver innlegg som er passe lengde og allikevel har mye innhold, designet hennes er enkelt og fint og tar ikke for mye oppmerksomhet fra selve bloggingen. Pluss at headeren hennes er superfin og jeg skulle ønske jeg fikk til å lage sånne. 

 

Betinabf.blogg.no // Betina Farinetti Bentdal

Igjen har du en kjempepen jente med en superfin blogg, enkelt og fint design og gode inlegg med grei lengde. Hun er heller ikke sånn typisk rosablogger, jeg blir virkelig kvalm av sånne. Hahah.

 

Hafoss.blogg.no // Hanna Fossen

Ææææ, måtte bare legge deg til! Dette mine damer og herrer er en av de søteste menneskene på jord! Elsker bloggen hennes, og siden jeg kjenner henne såpass godt som jeg gjør så vet jeg at hun er seg selv når hun skriver, 100% ! Har kjent jenta siden førsteklasse, hun er umulig å krangle med, hun elsker alt og alle og hun er sinnsykt morsom! Anbefaler virkelig å lese bloggen hennes!

 

 

Auroramohn.blogg.no // Aurora Mohn Stuedahl

For det første: Jeg elsker håret hennes. Det måtte bare ut. For det andre så er dette også en av mine favorittblogger, det er så mange jenter på topplisten som nermest bader i brunkrem og har falsk altmuligrart, falskt hår, falske negler, falsk brunfarge, falske ansiktstrekk, som ønsker seg falske pupper og når jeg finner en blogger som Aurora, Erica, Betina eller Hanna blir jeg så glad! Det beviser at man kan komme på topplisten uten å se ut som en etterlikning av en barbiedukke som er et dårlig forbilde for unge jenter som leser bloggen deres.

 

Hva er dine favorittblogger?

 

Blogges<3


Jeg er en jente fra lille Ås i lille Akershus i lille Norge, liker å reise, være med venner og å shoppe. Elsker alle dyr, bortsett fra edderkopper. Jeg har mange rare forbier.

+skal vi være venner?

Gratis bloggdesign

m i s s i n d e c i s i v e
hits