olinewj -

London var herlig!

Ah! Hjemme fra London! Savner det allerede, folkene, maten, butikkene og selve byen. Shoppet vekk alle pengene mine, men det går bra, trenger dem ikke :P

Ahh, aldri hatt det bedre, masse ny sminke og nye klær, lykke! Spiste på Nando's (favorittresturanten til Niall fra One Direction) og kyllingwrapsene var herlige! Aldri smakt bedre! Niall, you have great taste.

Var også på madame tussauds og tok bilde med alle kjendisene (he-he).

Synes du jeg burde ha innkjøpsvideo? Er for mye klær til å ha bilder, men vil ha din mening! :)

Pusser opp!

Halla! Da er jeg midlertidig plassert i kjelleren (seng og alt) mens jeg pusser opp rommet oppe! Skal virkelig bli godt å kvitte seg med rosa og sommerfugler som den 6-årige meg tydeligvis likte, og få et litt mer modent rom.

Random bildee.

 

Skal jeg gjøre en "room tour" når rommet mitt er ferdig?

 

Blogges<3

Stuptrøtt

Hei! 

Idag var det skogdag på skolen og det eneste jeg har gjort i hele dag er å løpe rundt i skogen med folk og løse oppgaver, det har regnet i hele natt, så det var skikkelig gjørmete og vått. Nå er jeg hjemme og syyykt sliten, skal bare gå å legge meg tenkte jeg :)


Random bilde jeg tok på vei til dagali, fornøyd med dette. 

 

Hva har du gjort idag? :)

 

Skal sove godt<3

Dagen idag!

Hei! Da er jeg kommet hjem fra skolen, egentlig ikke så ille skoledag ettersom vi hadde sånn tre lærere hele dagen og to av dem er ikke strenge i det hele tatt! :) Snakket om å søke på kurs på videregående. (2 dager på videregående skole, to forskjellige linjer, kanskje forskjellige skoler kommer an på hv adu søker på, året før du begynner på ordentlig for å hjelpe deg og velge!) Gleder meg virkelig! Vet allerede hva jeg skal søke på de to dagene, og hvor. 


Dette var dagens outfit! Neida, men legger ut dette inspirasjonsbildet fordi det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å skifte til ridetøy, ettersom jeg skal på ridning etterpå. Wish me luck!

 

Hva skal du videre i dag? 

 

blogges<3

Mamma sin bursdag!

Hei! Da driver filmen og forbereder seg og i mellomtiden drar jeg ut og feirer mamma sin bursdag! :) Blogges<3

Spørsmålsrunde + litt ekstra

Halla igjen! Har hatt veldig lite inspirasjon i det siste og det ville vært fint om dere kunne hjelpe meg å finne på noe å skrive om, eller lage en video kanskje? Uansett, vil gjerne gjøre noe litt annerledes, så utfordre meg! Hahaha, men uansett, så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde og legg til om jeg burde svare på video eller i et innlegg :) 

Hjelp meg med inspirasjon! Og hva lurer du på? 

Blogges<3

linkinger!

Halle folkens, er meg igjen. Hoho

Men her er ihvertfall de bloggene som ville ha en link i et innlegg:

 

                                                                                                             Ilovehair.blogg.no                                                                                                             Passion4nails.blogg.no

 

Det var det!

Bra Musikk for enhver!

 

 

 

 

 

 

Det er bare litt av mine favoritter for øyeblikket, mer kommer når jeg får tilbake spotifykontoen min (ikke spør)

Hva er dine favorittsanger?

 

Blogges<3

Vondt i hele meg

Hei allesammen! Idag har jeg vært på treningssenteret og jeg gikk fra skolen til kirken + at igår var jeg på ridning så jeg er SKIKKELIG støl! Sitter og behander meg selv med en kopp varm kakao og litt sjokolade. 


//ikke fra idag. Halla skjeve tenner

 

Skal konfirmeres på lørdag! Gleder meg skikkelig! Har ønsket meg longboard, fjernutløser og sånn sd-inngang man kan koble til telefonen blandt annet. 

//random bilde fra pcn. Hahah.

Hva har du gjort idag? Har du blitt/skal du bli konfirmert i år?

Blogges<3

Linke til bloggen din?

Velger noen som jeg linker til imorgen!

 

321GÅ

Jeg er en jente fra lille Ås i lille Akershus i lille Norge, liker å reise, være med venner og å shoppe. Elsker alle dyr, bortsett fra edderkopper. Jeg har mange rare forbier.

+skal vi være venner?

Gratis bloggdesign

m i s s i n d e c i s i v e
hits